1/8/10

Πράγματα Που Δεν Πρέπει Να Κάνετε Σε Ένα Ραντεβού

Ραντεβού, μία λέξη, μία ιστορία από μόνη της νομίζω. Λίγο πολύ όλους μας απασχολεί κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι με ένα άτομο που λίγο πολύ τσουρουφλιζόμαστε για αυτό να το πω, κόβουμε φλέβα να το πω, ασ' τα.Θα περάσω όμως κατευθείαν στο παρασύνθημα που είναι και το ζουμί.
Αγαπητά αγοράκια, ποτέ μην αφήνεται την κοπέλα να έχει το πάνω χέρι στην πρώτη σας συνάντηση. Σκίστε τη γάτα από νωρίς, όσο ζόρικη κι αν είναι, κι από τίγρης θα γίνει γατούλα. Είναι εκνευριστικό απ' την αρχή κιόλας να βλέπουμε πως πάτε με τα νερά μας. Δεν έχει σασπένς και σας βαριόμαστε. Επίσης, να δείχνετε αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Να έχετε τον πρώτο ρόλο, αλλά να μην κάνετε την παρτενέρ σας να νιώθει άβολα. Τέλος, αν δεν σας βγαίνει έμφυτος ο ρομαντισμός μην το παίζετε. Φαίνεστε ηλίθιοι. Α, και τελευταίο, αλλά πολύ βασικό. Επικεντρωθείτε στην κοπέλα που είστε μαζί. Μην στέλνετε μηνύματα, για να μην πω καλύτερα κλείστε το ρημάδι το κινητό.
Και τώρα καλά μου κοριτσάκια, αφού περάσουμε μια μέρα σκεπτόμενες τι θα βάλουμε και πως θα κάνουμε τα μαλλιά μας, περνάει η ώρα και στήνουμε το αγοράκι. Καλό μου κορίτσι, πως να μη νευριάσει το αγοράκι αν έρχεσαι μετά από μισή ώρα; Κι αφού τον στήσεις, πας και με υφάκι, γκρινιάζεις για τα πάντα και έχεις και νεύρα για το τίποτα. Μετά ο άλλος πως να σε πλησιάσει; Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι εύθυμη, ρε κοπέλα μου. Ασ' τον να παίξει τον άντρα, τον πολλά βαρύ και στη συνέχεια τον εξημερώνεις. Μην γίνεσε εσύ ο κυνηγός, αλλά δείξε πως είσαι το θήραμα προς το παρών. Και πάνω απ' όλα μην τον ξενερώσεις!
Αυτές ήταν οι μικρές αλλά ελπίζω χρηστικές συμβουλές από 'μένα για σας. Το πολύ πολύ, αν αποτύχουν, να με τσουρομαδίσετε.

Φιλούρες,
Νεκρή Ψυχή Best Blogger Tips

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου