13/11/10

Οι ωραίοι των γηπέδων

Ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν προσφέρει συγκινήσεις μόνο στο ανδρικό φίλαθλο κοινό,αλλά και στις γυναίκες,αφού μερικοί από τους ωραιότερους άντρες σ' αυτό το κομμάτι του γαλαξία μας-δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ποδοσφαιριστές. Μετά από έντονη σκέψη και περισυλλογή περίπου τριών μηνών κατέλειξα στους εξής πέντε.

5.Αλέξανδρος Τζόρβας
Στο Μουντιάλ που μας πέρασε μπήκε στην ενδεκάδα με τους πιο σέξι και όποιος αντέξει, γνωστή Βραζιλιάνα περσόνα μόλις τον είδε έχασε τον ύπνο της και είναι Έλληνας. Και ναι είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας! Γεννήθηκε στην Καρδίτσα και είναι λέων στο ζώδιο (νομίζω δηλαδή), μιας και γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 1982. Είναι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και το καλοκαιράκι ετοίμαζεται να παντρευτεί με την αγαπημένη του Χρυσαυγή Ατσιδάκου.



4.David Becham
Αν και σε προχωρημένη ηλικία για ποδοσφαιριστή ο συγκεκριμένος κύριος δεν παύει να μας απασχολεί. Αναφέρομαι στον David Beckham τον οποίο αν δε συγκατάλεγα σε αυτή την λίστα αν μη τι άλλο θα ήμουν βλάσφημη! Ταύρος στο ζώδιο,εκτός από απόλυτο αρσενικό και παίκτης στα ποδοσφαιρικά δρόμενα, είναι παντρεμένος με εκείνη την ξινή την Victoria που δεν χωνεύει τίποτα και κανένα αλλά έχει φοβερό στυλάκι και ανέχεται τα παραστρατήματα του αντρούλη της. O David εκτός από ποδοσφαιριστής εκτελεί και χρέη μοντέλου, καθώς έχει διαφημήσει από αθλητικά είδη μέχρι και σώβρακα, με όλη την κυριολεξία της λέξης.


3.Gerard Pique

Είναι 1.94, ξανθός με γαλάζια μάτια! Όχι δεν είναι μοντέλο, είναι ο Gerard Pique!! Αγωνίζεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή την Barcelona  και είναι και ο ίδιος από την Βαρκελώνη. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήρθε στην Μύκονο με την αγαπημένη του και γενικά απασχολεί με την προσωπική του ζωή.Είναι κολλητός φίλος με τον Cesc Fabregas (παίκτη της Arsenal) και φημολογείται πως απάτησε την φίλη του με την Shakira...

2.Aitor Ocio
Το επόμενο αγόρι μας είναι μάλλον άγνωστο για τις περισσότερες από εμάς, αλλά θα πάρω το ρίσκο να σας τον παρουσιάσω. Ονομάζεται Αitor Οcio και είναι από την Ισπανία, παίζει στην Athletic Bilbao, μια όχι και τόσο γνωστή ομάδα για εμάς και νομίζω η εικόνα τα λέει όλα από μόνη της...

1.Iker Casillas
 Κατά την προσωπική μου άποψη, ο  Iker Casillas αξίζει δίκαια την πρωτιά. Είναι τερματοφύλακας της Real Madrid, είναι ταύρος,θανάσιμα γοητευτικός και επιτυχημένος κι θεωρείται από τις Ισπανίδες ένας από τους πιο σέξι συμπατριώτες τους. Αγαπημένο του φαγητό οι τηγανιτές πατάτες με αυγά και έχει φοβερή φοβία με τα αεροπλάνα. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα μεσημεριανά της Ισπανίας και κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει το φιλί που έδωσε στην αγαπημένη του μετά την κατάκτηση του Παγκοσμιού Κύπελλου, η οποία είναι αθλητική δημοσιογράφος και ακούει στο όνομα Sara Carbonero.
Υ.Γ. Έχει μικρότερο αδερφό εξίσου ωραίο κι εξίσου γοητευτικό!!...

Νεκρή Ψυχή



Best Blogger Tips

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου